Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@00:29:15 GMT

عناب؛ نرم‌کننده سينه

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۳۶۳۴

عناب؛ نرم‌کننده سينه

خبرگزاري آريا -

عناب؛ نرم‌کننده سينه
عناب از ميوه‌هاي بسيار مفيد است که علاوه بر خواص تغذيه‌اي داراي موارد استفاده زيادي به عنوان يک گياه دارويي است.
اين ميوه که مي‌توان درختان آن را از ايران تا هند و جنوب چين و حتي جنوب اروپا پيدا کرد، در هر منطقه‌اي داراي اسامي مختلفي است. در هند و پاکستان آن را «ايناب» و در شرق آسيا آن را خرماي قرمز، خرماي چيني يا خرماي هندي مي‌نامند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ايران بيشتر ميوه خشک آن مصرف مي‌شود، ولي جالب است بدانيد که در بسياري از نقاط دنيا ميوه تازه آن به صورت سبز استفاده مي‌شود که البته طعم بسيار خوبي هم دارد.
در شرق آسيا عناب‌هاي بسيار بزرگي به اندازه خرما و با رنگ‌هاي مختلف از جمله مشکي و قرمز به عمل مي‌آيد. ميوه عناب داراي خواص طبي متعددي است و در مکاتب طب سنتي کشورهاي مختلف جايگاه ويژه‌اي براي کمک به سلامت و درمان بيماري‌ها دارد.
* عناب داراي خواص ضدالتهابي، آرام‌بخشي، آنتي‌اکسيداني، آنتي‌بيوتيکي و تقويت‌کننده سيستم ايمني است.
* عناب در درمان بيماري‌هاي کبدي از جمله کبد چرب مفيد است.
* عناب تقويت‌کننده دستگاه گوارش است و مطالعات باليني، تأثيرات آن براي رفع مشکلات مختلف گوارش را نشان داده است.
* مصرف عناب به هضم غذا کمک کرده و در جلوگيري از نفخ موثر است.
* تأثير آن براي کمک به درمان يبوست با مطالعات باليني مختلف به اثبات رسيده است و به تمام افرادي که از يبوست رنج مي‌برند توصيه مي‌شود هر روز صبح يک تکه زنجبيل تازه و چند دانه عناب را در يک ليوان آب جوش قرار داده و پس از چند دقيقه اين نوشيدني را ميل کنند.
* چاي عناب در شرق آسيا يک نوشيدني بسيار مطبوع در زمستان محسوب مي‌شود که به جلوگيري از سرماخوردگي نيز کمک مي‌کند.
* در طب سنتي ايران نيز مصرف جوشانده حاوي عناب براي درمان سرفه، سرماخوردگي و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسيار توصيه شده است.
* اين ميوه دارويي براي اختلالات جنسي و نازايي نيز موثر است.
* براي کمک به بهبود زخم‌ها نيز مصرف بيشتر عناب توصيه مي‌شود.
* گذشته از خواص دارويي اين ميوه، عناب داراي ارزش تغذيه‌اي بالايي بوده و سرشار از املاح و ويتامين‌هاي مختلف است و مصرف آن به عنوان يکي از تنقلات مفيد در بين وعده‌هاي غذايي توصيه مي‌شود.
منبع: jamejamonline.ir
دکتر امير هومن کاظمي، متخصص طب سوزني و گياهان دارويي


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن

آفتاب‌‌نیوز :

محبوبه ابریشم‌کار، متخصص طب سنتی در رابطه با علت تشکیل کیست‌ها در بدن گفت: کیست‌ها توده‌های خوش‌خیم در بافت‌های بدن هستند که حجمی از مایع در آن‌ها جمع شده است. به طور کلی توده‌های پستانی به دو دسته خوش‌خیم و بدخیم تقسیم‌بندی می‌شود. 

وی افزود: توده‌های فیبروکیستیک، توده‌های خوش‌خیمی هستند که می‌توانند از سن نوجوانی تا بزرگسالی در سینه شکل بگیرند. کیست‌های سینه معمولا متعدد بوده و موجب تغییر در اندازه سینه شده و ایجاد درد می‌کنند.

ابریشم‌کار اظهار کرد: کیست‌های سینه معمولا در دوران قاعدگی بیشتر از مواقع دیگر احساس می‌شوند. این توده‌ها دو نوع ساده و ترکیبی دارند. اما معمولا همان نوع ساده و فیبروکیستیک بسیار شایع‌تر است. 

وی افزود: سبک زندگی، مهم‌ترین عامل در ابتلا به کیست است. به علاوه عامل ارث و ژنتیک نیز بی تاثیر نیست. در اصول طب ایرانی، نوشیدن آب سرد و مواد غذایی تند، عدم فعالیت بدنی، برنامه خواب نامنظم و از همه مهم‌تر استرس، می‌تواند شیوع کیست‌ها را تشدید ببخشد. 

ابریشم‌کار بیان کرد: استرس عاملی است که تاثیر آن در بیماری‌ها خیلی سریع و شدید است. در حوزه طب سنتی، ما تمرکز بر روی تنفس را برای کنترل استرس پیشنهاد می‌کنیم. اگر ما روزی ۱۰ تا ۲۰ بار و در دو نوبت تنفس‌های کنترل‌شده داشته باشیم، تا حد زیادی می‌توانیم سطح استرس خود را کاهش دهیم.

وی افزود: ما در طب ایرانی طیفی برای تعیین درجه سردی و گرمی مواد غذایی داریم. پیشنهاد ما در این زمینه این است که تعادل میان گرمی و سردی تا حد امکان رعایت شود. تجربه نشان داده افرادی که طبع سردتری دارند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های فیبروکیستیک قرار دارند. 

متخصص طب سنتی گفت: متخصصین بانوان یا پزشکان عمومی خیلی راحت می‌توانند با یک معاینه کیست را تشخیص دهند. فیبروکیستیک معمولا در اندازه‌های متفاوت و دو سینه دیده می‌شود، اما توده‌های بدخیم عموما در یک سینه وجود دارند. ترشحات خونی یا چرکی از سینه و تغییرات پوستی در سینه نیز می‌تواند نشان از وجود فیبروکیستیک باشد. 

ابریشم کار تصریح کرد: کیست سینه معمولا یک بیماری محسوب نمی‌شود و تنها به عنوان یک تغییر فیزیولوژیکی شایع از آن یاد می‌شود. برای درمان کیست یکی از راه‌های پیشنهادی این است که سیاه‌دانه را به صورت نیم‌کوب به نسبت ۱ به همراه بذر کتان و نسبت دو برابری عسل، هر روز صبح میل کنید. به علاوه برای درمان موضعی، ماساژ روغن بذر کتان روی سینه‌ها برای دوبار در روز می‌تواند موثر واقع شود. 

وی یادآور شد: توصیه ما به عزیزان برای عدم ابتلا به فیبروکیستیک این است که از کودکی به بچه‌ها سبک زندگی درست را آموزش دهیم. لازم است که مصرف کافئین را تا حد امکان کاهش دهیم و مصرف بی‌رویه‌ای نداشته باشیم. ما باید منبع انرژی نداشتن و بی‌حالی‌مان را کشف کنیم و خود را به قهوه محدود نکنیم.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟